fredag den 19. april 2013

Flæskestegssandwich

FLÆSKESTEGSSANDWICH - i'm lovin' it!
I går bagte Casper burgerboller og jeg stegte flæskestegen - og i dag blev det så til en saftig og lækker flæskestegssandwich. Opskriften på bollerne er herfra, og er lavet næsten lige sådan, bortset fra vindruekerneolien er skiftet ud med olivenolie:

Burgerboller (6 stk)
3½ dl lunken vand
175 g durummel
450 g hvedemel
1½ spsk. olivenolie
25 g gær
1½ tsk. salt
1 spsk. sukker

Gær røres ud i vandet med salt, sukker og olie. Durummel og hvedemel tilsættes og æltes godt. Stil til hævning i 30 minutter. Form til flade boller, og læg på bageplade. Hæv endnu engang under viskestykke i 1½-2 timer og pensl bagefter med et sammenpisket æg. Drys evt. med lidt durummel. Bag ca. 15 minutter ved 225 grader.

Flæskestegssandwich indeholdende: Mayonaise, agurk, rødkål, flæskesteg, salat og remulade :-)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar